10 onödiga faktan om mig

2012-10-31
1. Jag blir sårad av jätte konstiga saker (tex om jag inte får många likes på en bild, någon säger att den behöver träna men väger minst 10kg mindre än mig etc)
 
2. Jag är jätte blyg när det gäller pojkar jag är intresserad av
 
3. Jag blir jätte lätt nolad över personlig information om mig själv som jag måste berätta. Som tex i dricka spelet I have never. Eller om någon "retar" mig över att jag talar med en jätkä (som jag är intresserad av, men den personen som retar mig vet inte det)
 
4. Jag misstänker att jag har AD/DD eller AD/HD. Eftersom jag ibland inte riktigt kan kontrollera över vad min kropp gör, eller vad min mun säger (inte så att jag skulle såra nån å säga fel saker, utan jag ropar, och pratar om något helt annat än vad konversationen handla om). Men alltså jag har inte någon dera.
 
5. Jag blir trött ca 9 tiden på kvällen, men efter 11 så hoppar jag igen om kring som en pomppu boll
 
6. Antingen så tycker jag om en pojke länge, eller så byts min crush var 2 vecka typ
 
7. Jag har en klar bild på hur jag skulle vilja vara som människa, men jag fungerar totalt mot det som jag strävar efter.
 
8. Ibland skulle jag kunna motta till vissa lärare i skolan, bara för att de tror att de är så tuffa när de skriker åt eleverna.
 
9. När jag talar så halft ropar jag, varför? Vet jag ej. Kanske för att jag själv är ganska så döv så tror jag att alla andra också är.
 
10. Halva dagen gåt oftast till att jag dagdrömmer om mig och någon pojke. Andra halvan går på datorn och musik lyssnande.
 
11. Bara för att fittas sätter jag en punkt 11 också. Jag är beroende av att blogga. Måste blogga minst 1gång per dag eller så får jag spasm..
 
Hoppas ni lärde er något nytt om mig.

it goes on and on

2012-10-31
Det blev batong och massor med talande igår när jag träffade Soffi efter skolan. Idag skall jag städa rummet, för jag får besök av Hanna&Pate imorgon, och så har jag dans träningar. Skall också försöka laga på en labbrapport som skall vara klar tills måndagen. Men eftersom jag inte är här på vslutet så måste saker å ting göras i tid. Här är btw några bilder som min syster tog på mig idag.

du snurrar min värld

2012-10-30
Rumppan och magmusklerna tackar för dagens träning. 50minuter på springmattan och killer lihaskunto. Wuupwuup nu skall jag ta och hoppas snabbt i duschen och sedan kolla på xfactor.

TRAINING

2012-10-30
Tänker nu seriöst börja träna bättre. Är så sur på mig själv att jag har slappat. Jo jag har tränat 3ggr i veckan nu i 3månader men det räcker inte för att få the change I wan't. Nu tar jag mig själv i kragen, tänker satas på att träna 4-5ggr i veckan och ÄTA HÄLSOSAMT. Träningen kommer inte att vara ett problem, men att lämna bort allt guta... Näpp nu skall det ske en ändring i min kropp. Tänker hålla på så här tills jag är nöjd och stolt över min egen kropp. With these words drar jag till gymmet.

dance practise --->

2012-10-29

see heaven's gotta plan for you

2012-10-29
Vet ni den där situationen när man är helt nolo över något man inte borde, och sen blir den där situationen super nolo? Så har min dag varit i stort sätt. Annars då har jag haft huvudverk och så. Men den här veckan ser rolig ut. Skall träffa Leo här nån dag (länge sedan sist), Hanna&Pate kommer till mej för att jobba på HK projekt (som om vi jobbar på nåt sånt...) och sedan skall jag ta och klämma in vaccinationer och sådant. På veckuslutet blir det för min del en resa till tammerfors. Vi har någon obligatorisk hjälpis grej. Helt kulkul.

I didn't kill me

2012-10-28
Awesome dans träning idag. Vi snaskade godis, filmade ute och dansade så svettet dröpte. Nu skall jag ta å dra mej till sängs så ja orkar stiga upp imorgon. Tjauukkiis

love

2012-10-28
Ensam uppe i gryningen. Hahahah låter som min mammas fb uppdateringar. Men anyways, igår kvällen var super rolig. TACK HANNA! Lärde mig så mycket under den kvällen. Tex. när en dörr stängs, öppnas det ett fönster någonstans och att jag har super härliga vänner som finns där för mig hela tiden. Å er vill jag tacka nu. Mina härliga tjejer i min tyttöporukka, I would be lost without you, Linda, lovelovelovelove you, Hanna, du finns alltid där för mig och sist men inte minst Pate, du får mig att lugna ner vilken sitoation de än är. Tusen tack till er för att ni finns i mitt liv. Nåja enough med sweet talk. I dagens schema står det 2h dans träningar. Som tur har vi lite chilligare idag, vi skall klä ut oss och så har vi knytis. Solen skiner och jag är på bra humör. Tjaukkis, hoppas ni har en lika bra dag som jag kommer att ha.

kiss me, and say that you miss me

2012-10-27
Skall snart hoppa i bilen å köra till Vanda. Min gulliga babykusin fyller 2 år. Han är inte riktigt mer en baby, men till mej kommer han alltid att vara de. Hhahaha. Sedan blir det Halloween party. Ouyeah. Har lite troubles med att välja vad jag skall vara. Men ni får se senare vad det blir.

friday=happy day

2012-10-26
Halloween party eller hemma kväll? Kalla sveaborg eller varma soffan? Äh jag tror det blir hemmakväll idag, och jag tar imorgon re-check på halloween party.

october the 26th

2012-10-26
Vaknar till fredagen den 26 oktober med snö. Snö redan i oktober, man kan fråga sig vad mother nature riktigt har tänkt med det här. Anyways har jag en tråkig skoldag framför mej. Men det som är bra är att det är fredag. Tror nog att jag blir hemma ikväll och kollar någo filmer. Har inte riktigt lust att festa, even though det finns halloween party på erbjudande. Efter skolan blir det troligen en sväng till stan får se. Kör idag på huppare från a&fitch och jeans från hollister.

Just my luck

2012-10-25
Fanfanfanfanfan. Så jobbig och onödig dag bakom. I hate this day. Fuck my life.

Im gonna be strong for you

2012-10-24
My feeling right now.

hold my hand

2012-10-24
Bakar m&m cookies med Annabanan. Nomnom. Om en timme så börjar min dans, efter det har jag haft 3h dans idag. Lovelove. Btw dancehallen var bra idag, diggade läraren (nadja) super mycke. 

waiting for a man to take me over

2012-10-23
Opera är verkligen inte min grej. Förutom att man inte förstod vad dom sjöng, vad handlingen var så var det oerhört svårt att sova där eftersom Hanna somnade på min axel, vilket var jätte obekvämt. No offence till dom som gillar operor. Men scenografin var fina iaf. Imorgon har vi FN-dag i skolan vilket betyder för min del 1 föreläsning och 1 timme dancehall workshop. Efter det skall vi baka med Anna för torsdagens bakförsäljning och sedan har jag normala dans träningar. En intensiv dag alltså. Nu skall jag dra mej i sängs. Adios.

baby take my hand, I'll be your lover tonight

2012-10-23

Chilledill skoldag bakom. Nu väntar jag på mamma så vi går å fixar mitt busskort. Efter det bärs det ganska så snabbt av till stan, för vi skall kolla med mussa gruppen på operan trollflöjten. Här har ni en bild på dagens sköna outfit.


when you get what you want, but not what you need

2012-10-22
Jag är såå trött! Och så har jag till påköpet träningsvärk i hela kroppen. Goda nyheterna är att mina träningar börjar först om tre timmar, men de dåliga är att jag måste fara på dom och vi har queenstyle koreografi, som betyder att vi står och sheikar i varje tänkande position, och det tar på varje ben/rump muskel som finns. Men efter dagens träning är jag ett steg närmare min dream body. Man måste väll tänka positivt? Andra dåliga nyheten är att jag glömde fyssa sakerna i skolan och vi skall imorgon lämna in fyssa inlämnings uppiifter. Greatmate. Som ni märker har jag övergått till att skriva på svenska. Känns på något vis bättre för stunden och dessutom måste jag öva på min svenska. Oj vad långt det här blev. Men så är det väll när man slipper i farten?

The shopping from sweden

2012-10-22
2 pairs of jeans from Hollister; 1 basic white shirt from Zara; 1 blue shirt with flowers from Hollister; 1 red/grey shirt from Urban Outfitters; 1 grey/black muffler from Zara; 1 white muffler from Zara; 1 black har from Urban Outfitters; 1 red jacket from Hollister; A new shell for my iPhone from Urban Outfitters; 2 new perfumes by Briteny Spears; 1 photo album book and a game from a store which name I don't remember.

kisses

2012-10-21
Home sweet home. I came home yesterday after two fun days in Stockholm. I have some new things to show you, but that will have to wait. Todays plans are doing math and physic tasks and also fill in my exchange student application.

fall break

2012-10-17

I've torally forgot to tell you that my fall break starts tomorrow and Im on the ship heading to Sweden. Wohooo.. Im going to do some neccessary shopping. Blog to you mote when Im home on saturday. Kisses


I hate mondays

2012-10-15
Mondays.. Why are they always so difficul? First of all my music teacher was late so we didn't have a lesson in the morning. Usually it would be chill, but when school starts 8:15 on a monday and you don't have a lesson until 9:40 you basically curse bc you have stayed home and slept. For the second shitty thing is that I had math and physics. I wasn't in the mood for them. Argh. Good part is that my cousin from Switzerland is here and that I have dance lesson today. Something positive about this day too is that I've only have 2 days left if school and then I have fall break. Waiting for that...

14th of october

2012-10-14
Another home night behind. I did almost all my math tasks, and then I was suppoused to write the letter for my host family. But I didn't have the inspiration, so instead I watched A cinderella story once upon a song and a cinderella story 2 with my lilsis. Today my cousin is coming from Switzerland and she's staying here for a week.

Don't stop until your proud

2012-10-13
photos from tumblr (remember to check out my tumblr mysytlevoyage.tumblr.com)
I stayed home last night, and Im happy I did. Watched gg episodes and a movie with my dad. Now it's time for the gym. Adios

I feel it in my fingertips

2012-10-12
 
VS
 
So happy it's friday. Party night or home night? This is almost the first time when the decision has been hard. Still don't know the answer.

todays

2012-10-11
Shirt-Primark, Pants-Guess, Shoes-Neccessary clothing, Jacket-Only.
PS. Sorry for the bad quality

family comes first

2012-10-11

Four meals dinner. Ah food orgasm... Whine, champagne, awesome food, amazing company and a cozy restaurant. Great evening.


HAPPY BRITHDAY

2012-10-11
Happyhappyhappy birthday to my brother Nico who's turning 18 today and to my friend Tiiu who's turning 16. Now we're going to celebrate Nico. Byez!

yesterday

2012-10-11


DAMN

2012-10-09
School, omena and then meeting about the exchange student year. The meeting ended with a test, that was pretty easy. Great. It wasn't like I was tired, distracted and otherwise very unmotivaded to do a test. So I fucked it up. I get to know the score tomorrow, but a good thing is that I can take it again next month. Hehehhe.

upon your head

2012-10-08
After sweating my ass off at the dance lesson I feel pretty damn good. Im gonna reward myself with watching James Bond and eating bananas (never make eye contact while eating a banana..).

baby please try to forgive me

2012-10-08
photos from today
So new period in the school and my life started today. I had fun classes with fun people. I can't say anymore that I would hate school. Anyways, todays plans are doing math tasks, going to shop school books/pencils/booklets and then I have dancehall practise.

OLD - NEW

2012-10-07
OLD INTERIOR:
 
NEW INTERIOR:
Here's photos of my new interior. There's still things Im going to change and stuff.

photos from yesterday

2012-10-07

she's a maneater

2012-10-07

What a party. "old" new faces, new ones and old ones. I had so much fun. Right now Im sitting in the bus heading home from my dance practise. Tomorrow a new period in school starts which means for me new habits. I wont eat anything unhealthy, train much and try to be as lovely/happy as I can be.


saturday night out

2012-10-06
Im heading for the woods once again. It's time for Beccys and Lyras sweet 16th birthday party, and the theme is wild western and cowboy. First Im going with Anna to Nicoles place to watch project X and then we're heading for the party bus to the woods. Have nice evening!

saturday nifht ou

2012-10-06
 
Heading for the woods once again. It's time for Beccys and Lyras birthday party, and the theme is wild western and cowboy. But first over to Nicoles place to watch project X with Anna and Nicole.

BETH

2012-10-06
 
 
 
Im in love with her voice.. Ah. Favorites are don't you worry child, we found love, wherever you will go and alone again. I wouldn't mind to sing like this. Thanks meri for the tip!

yesterday

2012-10-06
10- in history, 9 in psychology, 8+ in english, 8+ in swedish (mother tongue) and 6- in math. Im surprised that I fucked up my math and englsih test. Seriously. 6- in math. This is so far from what I can do. Well Im taking the test again in december. The english test, I don't know what happened. I just fucked it up. But anyways yesterday I met up with Ellen. So nice to see her for a change. And then I stayed home and watched a movie with my family.

breath

2012-10-04
I think the math test went well. But the most important thing is that..... NO MORE TESTS LEFT!!!! Basically I just wrote the test, came home to watch 1 episode gg and then went to Philips place. And I came home about 30 minutes ago. Just cleaned my room, so pics of my new interior is coming up at the end of the week hopefully.

boomboomboom

2012-10-03
YESYESYES! Only math test left. So relived, and I think that this test is going to go well. The other ones I pretty much fucked up. Or I don't know, but they didnät go so well. Today I was suppoused to read to my math test, but I hanged in the school with Philip, Nilla and Frans for like 2 hours. We talked about so much and laughed like psychos. Then Nilla, Philip and I went to Iso Omena for a snack at wokup and some window shopping. Love these guys, they make me feel so happy. Anyways I had dance lesson AND I CAN DANCE AGAIN! PARTYY XD! Just read some math and Im going to do well on this. Hopefullyy...

UPDATE

2012-10-02
the first photo in tha last entry was from today, the other ones are from the weekend, as you may figured out..

what day is it?

2012-10-02

Test (which may gave gone well), library, annas place and now I've been home for 3hours. All day I've been (trying) to read to my english test. Luckily I just have english and maths left.. Here's 2 pics from the weekend and the last on is a collage from today.


autumn inspiration

2012-10-01
Here I am again. Hehhehe. Im so gonna fuck up this test. Well hopefully I'll get a 5- and get through the class. I don't feel like taking it again. Anyways here's a little autumn inspiration, cause the autumn started today. First october ya'll. I want new clothes, shoes, knitted, leo pattern, woolly hat, candles, a boyfriend, cozy, hugs, kisses, parties, hot chocolate, warm and long scarfs...

random photos

2012-10-01
A little break from the test reading. Just finnished the book, still have to read my, nicoles and soffis notes. Then I hope I get thourgh this class.. Anyways I have to calculate some math too.. Ah my blog is so boring bco the test week. But next week it's not going to be about the school anymore. Promise.

psychology test reading all day

2012-10-01
Just a quick post. Im heading for the gym to do some exercise and at the same time IM going to try to read to my psychology test. After that Im just going to readreadread and read some more for the test. On the photo you see my dream belly. Working on it..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus