dagens instagram bild

2012-11-30
Det här med att slinta och fall pga det är halt å så (annars också ehhehe) är nåt som händer mej hela tiden. Men idag var nog höjdaren. Har inte ännu den här hösten/vintern fallit ute/inne pga det skulle varit halt, men gissa vad som händer när jag springer till bussen och kommer in. Håller på att gå till en plats och så BUM. Hittar jag mej själv på golvet mitt framför hela bussen. Alla ba ooooooh, sattuks?? Som tur skrattade jag bara och for å sitta. Men nu har jag jätte ont i huvudet och ryggen värker. Great början på veckuslutet. 

let it snow let it snow let it snow

2012-11-29
Hatar snö, eller inte. Men jag hatar när det är snöstorm på morgonen och jag skall ta buss. Ingen har förvarnat mej om att det skall snöa och när jag skall ut genom dörren är allt vitt. Har fått skjuts hela dagen, för brorsan fick igår körkort. Wippidoo. Imorgon är det som tur fredag, skulle bara kunna mysa i min säng hela kvällen. Men får se kanske det blir en tur till stan för lite party. Eller sen bara lugn kväll hemma.

"People who hide their feelings, usually care the most"

2012-11-28
Today I kind of feel like writing in english. Got my examen results, Im not satisfied but no can do. After a quick visit home, I went to Ellens place. We made delicious food and then watched bring it on 4. Little bit after 7 o'clock I did a flashmob with my dance team. I think it went well, even though we had little space. Im working on my room, just the photos and the lamp left. In the photo you can see some of the photos that are going to be on my wall.

im craving for you

2012-11-27
Helloo! Har haft en ganska stressig men ändå rolig dag. Först två prov som båda borde ha gått bra. Sedan hade jag läkare och stack därifrån genast till kisis för att träna med mitt dans lag. Kommer ni ihåg att jag berättade om något kul som händer den 28.11? Alla som tycker om dans skall komma till ateneum mellan kl.18.00-20.00, där är en event var det kommer att vara massor av dansare som dansar. Och det är GRATIS inträde!! Där kommer att vara awesome dansare och själv kommer jag förstås att vara på plats. Annors då har jag börjat styla om mitt rum idag. Var ju ikea igår och köpte några detaljer. BIlder får ni imorgon när allt borde vara färdigt. 

not really sure how I feel about it

2012-11-26
Den här dagen har jag gjort absolut ingenting förutom läst på HK provet. Kroppen har skrikit halleluja pga så hård tränings värk. Har inte kunnat röra mej. Efter två magnesium tabletter och värkmedicin så åkte jag med mamma till ikea för att handla nya indrednings grejer till mitt rum. Skall lite ändra i mitt rum och så får ni se hur det blir å se ut. Men nu skall jag ta och läsa lite till HK.

take me back to the big apple

2012-11-25
Fyra timmar av dans, svett, skratt. Fast jag var totalt omotiverad när jag for, så genast när jag så mina dans vänner så steg motivaitonen. Är helt slut. Skall tränga in pasta bolognese och dricka pepsi (even though jag är på min "diet"). Tycker att jag har förtjänat en pepsi, och efter det är det full kuri igen. Nåja måst dyka in i hälsokunskapens värld här med samma. Btw så kom jag just på att om under ca 8 månader slipper jag tillbaka till min favorit stad. Ah New York, här är några bilder från min resa i nyc förr våren.

blä.

2012-11-25
Omotiverad som fan för mina fyra timmars dans träningar. VIll röra på mej, men fyra timmar är nog tamme fan för lång tid. Min mage ropar halleluja pga kvinnliga problem, så det lättare ju inte heller på saken. Nä nu får jag ta å skärpa mej, det är andra och sista gången vi övar till vår uppvisining som är på onsdag. Måste orka koncentrera mej 100% så jag kan alla steg etc. Men nu skall jag springa ner till busshållplatsen. 

me and my honey

2012-11-23
Efter en vecka ful med prov och prov läsning, är det super skönt att de äntligen är veckuslut. Drar på hjälpis läger till två dagar och så har jag fyra timmars dans träningar på söndag. Så bloggning kommer att fortsätta suga en stund till. Bussar på några bilder av mej och besite på sommaren. Puss och ha ett skönt vslut

sweet as sugar

2012-11-21
Argh.. Har läst 10/24 kapitel... Well I should get back to the book så jag hinner fara å träna också.

REPEAT

2012-11-20
 Ah... Lugn men ändå så meningsfull. Tack Antonia för att du linkkade den här skönheten på din blogg. Förevigt tacksam.

boom boom boom

2012-11-20

Skönt att ha matta provet över. Vet inte riktigt hur det gick, lämnade upp först. And that's never good. Har hunnit vara och träna, duscha och skriva filosofi anteckningar. Resten av dagen blir det läsning inför filosofi provet, och säkert några kapitel av rella boken också.

will you keep me warm

2012-11-19
Vilken måndag. Chill skoldag, men hade världens huvudvärk så min koncentrations förmåga var inte den bästa. Kom hem och lagade bröd med avokado, proppade i mej vitaminer, svartvinbärs saft och värk medicin. Det är inte direkt den bästa tiden att bli sjuk. Så har jag räknat matematik och varit å dansa. Tror faktiskt att jag fattar mattan. Hope so. Skall ännu räkna några uppgifter och sedan ta å dra mej i säng. Bjuder på några gamla bilder från förra vintern på mig och soffi

we should be together

2012-11-18
Övade på en rolig grej idag i dansen. Den 28.11 händer det något speciellt, eller vi gör något speciellt. Berättar närmare sedan detaljer å så. Annors då skall jag snart äta middag med familjen och sedan öva på matematik och efter det läsa på antingen filosofi eller religion. Försöker hitta kameran, så jag kan börja ta egna bilder (annat än photobooth) så den här bloggen skulle bli intressantare.

im not awake im asleep

2012-11-17
Hade en rolig kväll med Hanna, Pate och Crisu. Känns skönt när man kan bara vara utan att måsta säga något. Det blev simning och sedan kollande av någon skit cheerleading film. Skall snart dra ti säng, men måste ännu se till att syrran kommer i säng med sina kompisar. Bilden är från igår.

we'd be together

2012-11-17
Snart kommer Hanna över till my place och kanske också Patuska. Det blir chilledill och simning i vår pool.

party and bullshit

2012-11-17
Hade en härlig fredag hos Anna. Roliga människor, musik, prat och awesome feelis. Nu så får man som betalt. Idag skall jag ta och räkna matta/fyssa och öppna någon annan bok. Provveckan börjar ju på tisdagen. Annors skall jag vakta min syster idag, så det blir en lugn kväll för mej.

TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2

2012-11-15
WOHOOO! Inom 2h sitter vi i biosalong och kollar på nyaste twilight. Som sällskap har jag Danne, Nicole och Ellenpropellen. Vi har just kollat första delen till slut och nu tankar vi oss med kaffe. Taggad som fan!

holy cow

2012-11-14
Det blev en snabb tur till gymmet efter skolan. Har inte så mycket tid nu och de kommande veckorna men måste orka dra mej ändå till gymmet. Fast det skulle handla om ett snabb besök. Har fått lite kurii på min flunssa så jag känner mej mycket bättre än igår. Skall just ta och springa till buss hållplatsen och sticka till mattby för utbyteselev möte.

it's alright to be me

2012-11-13
Har känt mig super flunssi under hela dagen. Hoppas att det inte blir värre. Träffade Leo&Eki idag. Hade mycket att catch up me dem. Nu lagar jag på mina matta inlämnings uppgifter, tackar god att jag har Anna som kompis. Mattageniet har skickat till mig alla rätta svar. Som tur är, det skulle vara problematiskt att slippa genom kursen annors. Har bara provet kvar, och till det skall det övas som tusen över vslutet.

monday happiness

2012-11-12

Så skönt att ha vari å dansa. Rumppan och ryggen värker som tusan efter gårdagens å dagens träning. Älskar den feelisen när det känns att man tränat. Slänger in några random bilder


ellenpropellen

2012-11-12
Besite stack just från oss och träna. Skall följa hennes exempel och dra min sjuka rumppa till dansen. Efter en chill dag med håltimme, lunch i wookup med Pate&Hanna så kom Ellen till mej. Har inte träffa varandra ordentligt på en tid, så det var skönt att få vara på tumis. Vi talade igenom allt som det bara talade om, och sedan visade vi varandra kärlek genom att jag hoppade på henne och hon knep mej så att jag har blåmärken.. Gotta love that.

happy fathersday!

2012-11-11
Firat pappa riktigt ordentligt idag. Väckte honom på morgonen, sedan morgonmål med hela familjen, pappa både förde och hämt mej till/från dansen. Lyx. Sedan förde jag och min bror våra skoban till pappas jobb i stan. Hemma så väntade en awesome middag, och så bakade jag kladdkaka. Mums. Men man måst ju fira stort när man är borta nästa farsdag. Har nu jobbat med mitt och hannas+pates hk projekt. Är typ klar, men skulle hoppas att någon av dom två skulle laga vår powerpoint eftersom presentationen är imorgon. Wuupsie. Men skall fortsätta scrolla på bilder som jag skall fara och printa ut och hänga på min vägg.

besos kisses pussar

2012-11-10
Kollade en stund på brorsans lags spel, men stack ganska snabbt till Hanna. Så skönt att bara hänga hos henne och basically göra inget. Har just kollat färdigt the ugly truth med familjen, och skall börja dra mej till sängs. Tränaren meddelade att vi har "killer" träningar imorgon. Gissa vem som kommer att dö. Plus så är det farsdag! Måst ännu snabbt säga att jag älskar den här bilden på mej och panda. Puss

true friends

2012-11-10
Det är svårt att förklara hur mycket jag älskar mina tjejer. Man glömmer det alltid ibland, men när vi träffas så är det som magic. Allt fungerar, ingen är sur, vi kan berätta saker vi aldrig skulle berätta till någon annan. Det känns skönt att ha 7 av världens härligaste människor runt om en, som man kan lita på till 100%. Ingen talar skit om varandra och man kan vara helt sej själv. Måst bara säga att jag älskar er alla och ni är super viktiga till mej.

tyttöporukkan!

2012-11-09
Friday evening with my girls. Sounds perfect. Ingen annan än bara vi 8 (förutom Panda som firar sin 1,5års dag med Elis), så skönt. Man har längtat efter de här kvällarna. Det blir tortillas, prat, skrat och möijligen ett varv av spiritism.

uno dos tres cuatro

2012-11-08
Att fara å morgon träna är en av det bästa sakerna som finns. Men idag vägrade min kropp att stiga upp ur sängen. Så det blev ingen morgon tärning idag. Måste föröska hinna på kvällen. Nå måste jag börja laga mej klar så jag inte blir försenad.

i want to be proud of my self

2012-11-07
Löst ute idag TWILIGHT BREAKING DAWN ENSI-ILTA biljetter. WOHOOOOO! Nästa torsdag-fredag sitter jag med alla mina tjejer Nicole, Danne och Ellen i omppupomppu och ser den nyaster twilight. So fucking happy! Juu jag är kind of a twilight fan.. Hahaha. Anyways så har jag basically bara räknat idag på mina matta inlämnings uppgifter. Som tur har man en fiffig store bror som kan räkna dom istället för en. Men det blir ju problem i provet sedan. Det är den dagens problem. Imorgon blir det ganska kiirus dag, sticker kanskekanske på morgonen till EA för träning, sedan lir det skola, fika med Hanna och James bond/poker turnering i skolan. Har bara hunnit träna 1 gång den här veckan, och har ätit massor med sötsaker. Nåja nu Jennica skall du greja det här. Väckning klockan 6.30 imorogn. Gus så skönt det kommer att bli att träna i ett tom gym.

Im gonna make a change, for once in my life

2012-11-06
Blev ju vaccinerad i båda armarna och nu är de båda sjuka. Sjuksköterskan varnade mej att man kan må illa, få huvudvärk, spy, få stegring, vara jätte trött som biverkningar till vaccinationerna. Så gissa hur jag just nur mår? För jävligt trött, huvudvärk och magen snurrar. Som höjdare skulle det ännu vara att få stegring och spy. Nåmen anyways så var konserten awesome! Har super roligt program på väg den här veckan. Imorgon skall jag träffa Nicole, Ellen å Danne. På torsdag blir det häng med Hanna, och kanske en sväng till skolans poker turnering. Tjejmiddag med min tyttis på fredag. Lovelovelove. Så ska jag ännu hinna träna, göra matta inlämnings uppgifter, hk projekt och kanske börja öva till något prov. För provveckan börjar om prick 2 veckor. Yaiks.. Äh nu babblar jag massor onödigt. Tjaukkkiiiiis

a shot in the dark

2012-11-06
Skippade sista timmen med Hanna och Pate, och drog istället till oss för att jobba på vårt hk projekt. Skrev typ 1,5 sida så vi är nästan klara, tack gode gud. Kom just hem från läkaren, fick idag 2 av mina 10 vaccinationer som jag måste få för utbytes året. Auch. Nästa vecka får jag igen någo vaccinationer, plus så skall jag på tuberkulos lung röntgen. Kvällens planer är Michael Jackson Immortal tour konsert i Hartwall med familjen. Sounds good in my ears. Pussm å kram !

I wanna know what love is

2012-11-05
Hitta den här gamla bilden på mig i min gamla blogg. Anyways, jjag har nog aldirg varit så här trött som jag var idag. Mina hjärna somnade seriöst. Har gjort idag absolut ingenting, men snart har jag dans, så man får lite av vslutets extra kalorier bort från kroppen.

SWEDISH HOUSE MAFIA

2012-11-05
JAG HAR BILJETTER TILL SWEDISH HOUSE MAFIAS KONSERT!!!!!! Såååå glad! Väntade 30minuter i telefonen för att få dom, och nu har jga och min bror biljetter i alakatsomon brevid scenen den 20.12.2012. Kommer å bli så bra början på jullovet, och massor med bekanta kommer ju att vara där. Can't wait!!!

and the grace to forgive

2012-11-04
Efter ett veckuslut var man både har somnat av tråkhet och skrattat tills man gråter och inte kan andas är jag nu hemma. Är glad att jag for på lägret, inget intressant verkade anyways hända i stan. Lärde känna några nya människor, och såg många snygga jätkän. Nu skall jag börja laga på min, hannas å beccis labbrapport.

TODAYS

2012-11-01

clothes-hollister


that belly

2012-11-01
Träffade Leo idag. Skönt att få tala med honom eftersom det var länge sedan sist. Fick några tulkkaren av honom från milano. Tacktack!! Drog på bodyattack med Nicole och Anna. Kan säga att synen när jag och Nicsi försökte göra push ups var inte den vackraste. Hahahahah, värsta mummona med skit armmuskler.... Nåmen nu blir det 3 dagar lov från träning eftersom jag imorogn drar till ett hjälpis läger i tammerfors. Måste börja packa. Toodels!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus